Något som vi på Närke Kött är särskilt stolta över så är det vår avdelning för återtagsstyckning. Vi har under flera år finslipat vår verksamhet och kan idag erbjuda ett mycket kundanpassat koncept.

För er som föredrar att paketera själva erbjuder vi lösförpackat kött i kartong. Vi märker upp stekarna för att det skall vara lätt att hålla isär detaljerna. Om ni vill får ni vikter på kartongerna.

Atertag_lospack_Narke_KottDet andra alternativet är vakuumförpackningar som i vårt tycke är det bästa alternativet. Både hanteringsmässigt samt för köttets kvalitet. Vakuumförpackningar är ett utmärkt sätt att möra köttet och vid obruten kylkedja är hållbarheten hela 35 dagar. Dessa produkter märks med de krav både EU- och den svenska lagstiftningen ställer på produkter som säljs till konsument. Detta innebär att er lokala handlare kan sälja era produkter i sin butik om ni så önskar.

Oavsett paketeringsalternativ kan ni alltid få era djur uppdelade i hel, halv, fjärde-, sjätte- eller åttondelar. Detaljerna kan paketeras som de är eller ända ned till halvkilosbitar. Färsen kan levereras ifrån ca: 400 g till ca: kilot. Föredrar man bulk går det att få färsen i ca: 2,5 eller 5 kg paket. En annan populär produkt är våra köttlådor där ni själva både bestämmer storleken och innehållet i kartongerna.

Vi kan för tillfället inte erbjuda skivade eller tärnade produkter men vi förväntar oss att i framtiden även kunna tillgodose dessa önskemål. Detta gäller även för de kunder som önskar att få sina djur hängmörade. Utöver detta brukar vi kunna ordna det mesta.

Kontakta Ulf för mer information och priser på ulf@narkekott.se

Vi på Närke Kött har tagit fram en speciell etikett för våra återtags-kunder. På etiketten finns det utrymme för både Gårdsnamn och lite annan information ni vill ha med. Självklart uppfyller även etiketten alla krav som ställs på oss som livsmedelsleverantörer. (Klicka)

ettikett

Vill ni vara lite mer personlig, varför inte trycka upp egna etiketter?

Här kommer några exempel (Klicka)

Etiketter

Ni som är KRAV certifierade. Tänk på att det är vårat certifieringsorgans kod som skall stå på etiketten, SE-EKO-01. (kiwa)

”Sista beredningsledet” är det som gäller.

Kontakta Glenn-från Göteborg,

Han har all information ni behöver.

glenn.svard@lexit.se.

Nu är det bara er egen kreativitet som sätter gränsen.

lexit-group