The Story so Far

En vacker vårdag 2011 startade Närke Kött sin verksamhet med att stycka fyra stycken nötboskap. Tre man var sysselsatta med produktionen den veckan och knappast kunde vi ana att vi några år senare skulle stycka över 200 djur i veckan. Vår resa som startade i små hyrda lokaler i Lindesberg var inledningen på något vi inte kunde förutse. Idag ser vi tillbaka på våra första stapplande steg med stolthet.

Närke Kött som idag styckar Nöt, Kalv och Häst är beläget i Kumla med endast en dryg mil från Närke Slakteri som levererar allt vårt kött till oss. Slakteriet som är djupt förankrat i närområdet borgar för att vi ligger i absolut framkant vad gäller låg miljöpåverkan i form av korta transporter.

Närke Kött producerar styckade detaljer av nöt, kalv och häst för den svenska marknaden. Vi har även utvecklat ett konsumentförpackat sortiment för de butiker som inte har egen styckning eller de butiker som vill bredda sitt sortiment. Utöver detta är en betydande del av vår verksamhet återtagsstyckning där vi styckar och paketerar köttet helt efter kundens eget önskemål.

Vi på Närke Kött ser fram emot att tillsammans med våra kunder och leverantörer fortsätta att växa på marknaden och profilera oss ytterligare som ditt förstahandsval av köttleverantör.

Varför inte besöka några av våra kunder som saluför våra produkter? (Klicka för att komma till deras hemsida)

Martin & Servera MatHem ICA Maxi karlskoga logo
Robertsson Torghallen coopforum-kvadrat
 Fallmanslogo  ICAsupermarket_logga_liggande_kopparhallen_ny (3)  Ekangen
Kronhallen_4f Alle